Scoala Auto Braila - Scoala de soferi Braila - Auto Test 2005

scoala auto Braila

Scoala auto Braila - societatea noastra a fost infiintata pentru a va ajuta sa obtineti permisul auto, fiind intre scolile cu un procent ridicat din promovabilitate din judet.

Flota de masini este diversificata, iar pe scaunul din dreapta vor sta intotdeauna instructori care vor da dovada de intelegere si bunavointa fata de incepatorul de la volan.

Scoala noastra va ofera cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului auto la urmatoarele categorii : AM, B, C, CE, D.

Suntem constienti ca trebuie sa stimulam cursantii pentru pregatirea teoretica si practica si facem acest lucru avand in dotare aparatura de ultima generatie. Astfel urmarim cresterea nivelului de pregatire asigurand viitorilor conducatori auto o pregatire corespunzatoare pentru a putea face fata conditiilor din traficul de astazi. 

Verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Instructorii nostrii sunt atestati si bine instruiti, reusind sa va invete intotdeauna ceea ce trebuie sa stiti despre condus, posedand in acelasi timp o buna cunoastere a psihicului uman.

scoala de soferi Braila

La scoala noastra veti beneficia de urmatoarele:

  • O modernă sală de curs, echipata cu toate dotarile necesare
  • Calculatoare pe care vă puteţi testa cunoaşterea regulilor de circulaţie
  • Program flexibil pentru orele de conducere, in funtie de nevoile fiecarui client
  • Posibilitatea de a merge pe traseul unde se susţine examenul practic final
  • Consiliere şi pregătirea dosarului la şcoala de şoferi, pentru sustinerea examenului final

La scoala noastra veti invata sa conduceti intr-o atmosfera relaxanta si sa va comportati ca un profesionist atunci cand sunteti la volan.

permis auto Braila

Localizare Scoala de soferi Braila - Auto Test 2005
Galerie Scoala Auto Braila