Scoala Auto Brasov - Scoala de soferi Premiat Auto Brasov

scoala de soferi BrasovSCOALA DE SOFERI PREMIAT AUTO BRASOV sta la  dispozitia dumneavoastra in vederea pregatirii pentru obtinerea permisului de conducere cu o baza materiala teoretica si practica deosebita constant in: sala de legislatie moderna, un parc auto diversificat, fiind singura scoala auto care detine masina pentru toate tipurile de handicap si personal profesionist, cu o vasta experienta in domeniu.

Toate exemplificarile sunt facute si in format electronic, pe videoproiector sau plasma, facand astfel intelegerea fenomenelor mult mai usoara. Pentru pregatirea practica detinem autoturisme de ultima generatie, care impletesc deosebit calitatea, confortul, siguranta si usurinta in manevrabilitate, cu noile norme impuse de Uniunea Europeana, la care tara noastra tocmai incearca sa se alinieze, asigurandu-va astfel o pornire pe drumul pe care cu totii dorim sa ajungem odata si odata.

Cunoasterea automobilului, mersul patinat in aglomeratie, intelegerea situatiilor de egalitate, a prioritatii de dreapta, plecarea din rampa, parcari, garari, diferentele dintre infractiune si contraventie si multe altele, pe care va lasam placerea de a le descoperi impreuna cu noi reprezinta punctele noastre forte. Pentru siguranta dvs multe mici trucuri va pot fi incredintate de catre instructorii nostri profesionisti si profesorii nostri de legislatie. Calitatea, seriozitatea si profesionalismul cuvinte pe care am vrea sa vi le facem cunoscute. 

scoala auto Brasov

Personalul scolii - profesorii de legislatie si instructorii auto sunt persoane cu vasta experienta profesionala acumulata de-a lungul a peste 15 ani.

Scoala are in dotare si autovehicule adaptate pentru persoane cu diferite dizabilitati locomotorii sau ale membrelor, iar instructorii sunt formati pentru aceasta activitate.

Scola Premiat Auto ofera pregatirea practica a cursantilor cu dizabilitati in Brasov, cat si in localitatea de domiciliu a acestora, fiind singura scoala ce ofera acest serviciu la cererea cursantului.

De asemenea,  scoala Premiat Auto asigura consultanta in vederea achizitionarii si adaptarii autovehiculelor destinate persoanelor cu dizabilitati. 

Dosarul de examinare este necesar sa cuprinda:

  •  Copia documentului de identitate;
  •  Fotografie tip Permis de Conducere;
  •  Dosar cu sina;
  •  Certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
  •  Chitanta de la primarie pentru categoria de scolarizare dorita;
  •  Chitanta de la CEC sau BCR de 50 lei pentru permis;
  •  Fisa medicala.

Scoala de soferi Premiat Auto

Dacă sunteţi cetăţean străin trebuie sa detineti urmatoarele acte:

  • Document care să ateste stabilirea domiciliului  în România
  • Declaraţie notarială din care să rezulte că nu mai posedaţi un alt permis de conducere eliberat de o autoritate străină sau ca dreptul de a conduce nu v-a fost suspendat sau anulat (dacă nu posedaţi permis)

La scoala noastra auto,  acordam o atentie deosebita pregatirii dumneavostra din toate punctele de vedere. Cunoscand ca timpul fiecaruia este limitat, va oferim un program flexibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Dupa terminarea cursurilor, veti fi testat atat teoretic cat si practic de catre instructorii nostrii pentru a va putea ajuta sa obtineti un rezultat pe masura asteptarilor dumneavoastra la examenul pentru permisul auto.

instructor auto

Localizare Scoala de soferi Premiat Auto Brasov
Galerie Scoala Auto Brasov