Scoala Auto Bucuresti Sector 2 - Scoala De Soferi AutoStar

scoala de soferi bucuresti sector 2Obiectivul scolii auto Bucuresti Sector 2 AutoStar este sa asigure fiecarui cursant un nivel superior de abilitati practice si cunostinte teoretice, care sa permita o deplasare sigura in trafic.

Suntem o scoala de soferi din Bucuresti Sector 2 cu o istorie indelungata, avandu-ne inceputurile in februarie 1991 si desfasurandu-ne activitatea de atunci neintrerupt.

Suntem siguri ca raportul calitate/pret si profesionalismul echipei noastre sunt argumentele care va vor convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim.

In cadrul scolii de soferi AutoStar, isi desfasoara activitatea un numar mare de instructori, profesori de legislatie rutiera si mecanica , care dau dovada de profesionalism, siguranta, corectitudine, respect si calm fata de cursanti.

Instruirea se desfasoara pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea usoara, corecta si completa a cunostiintelor si deprinderilor necesare fiecarei persoane pentru a conduce.

Program flexibil: Luni - Vineri: 9:00 – 19:00

Telefonic: Non-Stop!!!

Autovehiculele scolii de soferi AutoStar

Autovehiculele noastre sunt in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie. Obiectivul principal: servicii de calitate la tarifele avantajoase pentru toti cursantii.

Categoriile disponibile in cadrul scolii noastre auto din Bucuresti, sector 2

Categoria B

Autovehiculul cu masa maxima autorizata de 3.500 Kg si cu maxim 8 locuri pe scaune.

Avantajele pe care le ofera scoala de soferi din Bucurest Sector 2 - AutoStar:

 • program flexibil;
 • plata scolarizarii in rate;
 • posibilitatea cursantilor de a procura materiale didactice de curs de care au nevoie direct de la sediul scolii;
 • cursantul sustine examenul cu politia, pe masina scolii;
 • simulare examen auto conform legislatiei in vigoare;
 • sali si profesori de legislatie;
 • intocmirea tuturor actelor necesare prin intermediul scolii.

scoala de soferi bucuresti sector 2

Suntem aici pentru tine!

Si pentru ca ne place foarte mult sa oferim servicii de calitate, acesta fiind unul dintre lucrurile care ne diferentiaza pe piata serviciilor oferite de catre scolile de soferi, iti punem la dispozitie informatiile necesare, cursuri teoretice si practice care te pregatesc exact pentru examenul pe care vrei sa il promovezi, totul sub indrumarea unei echipe de profesionisti, folosind sali de curs moderne si masini dotate corespunzator standardelor pentru desfasurarea orelor de practica in conditii de maxima siguranta si confort.

Documentele necesare pentru inscrierea la cursurile in vederea obtinerii permisulul de conducere pentru orice categorie sunt:

 • buletin, carte de identitate
 • fisa medicala
 • aviz psihologic
 • certificat de cazier judiciar cu mentiunea pentru examen auto
 • taxa eliberare permis
Localizare Scoala De Soferi AutoStar
Galerie Scoala Auto Bucuresti Sector 2