Scoala Auto Bucuresti Sector 5 - Scoala de Soferi Easy Drive EMC

scoala de soferi bucuresti sector 5Daca va aflati in cautarea unei scoli de soferi si nu puteti lua o hotarare, atunci va aflati exact unde trebuie. Scoala de soferi Scoala de Soferi Easy Drive EMC reprezinta solutia optima pentru dumneavoastra!

Va oferim cursuri de pregatire auto pentru categoria B in sectorul 5 Bucuresti, la standarde de calitate si preturi foarte avantajoase.

Scoala noastra de soferi se mandreste cu o experienta vasta si un program de invatare complet, care vizeaza pregatirea sigura si eficienta a viitorilor soferi. Indiferent daca sunteti la inceput de drum sau doriti sa va perfectionati abilitatile de conducere, suntem aici pentru a va oferi cursuri de calitate si instruire personalizata.

La Easy Drive EMC - Scoala auto sector 5, suntem mandri sa avem o echipa de instructori experimentati si profesionisti in domeniul conducerii auto. Acesti specialisti va vor ghida pas cu pas in procesul de invatare a conducerii intr-un mod sigur si responsabil. Prin abordarea noastra individualizata, vom tine cont de nivelul dvs. de experienta si va vom oferi instruirea necesara pentru a va dezvolta abilitatile de conducere intr-un ritm confortabil pentru dvs.

Avand in dotare un parc auto foarte diversificat, o sala de legislatie moderna, dotata conform normelor in vigoare, cu profesori de legislatie foarte bine pregatiti, cu instructori selectati atent si testati in permanenta, astfel incat sa raspunda nevoilor fiecarui cursant, in vederea deprinderii tuturor informatiilor necesare obtinerii permisului auto, scoala Easy Drive EMC reprezinta solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Conditii de inscriere :  B.I./C.I.;

Cazierul judiciar cu mențiunea Examen Auto;

Oferim un program flexibil, optiunea alegerii punctului de plecare, plata scolarizarii se poate face in rate.

Pentru a veni in intampinarea dvs si pentru a economisi timp, intocmirea actelor se poate realiza la sediul scolii Easy Drive (fisa medicala si avizul psihologic), datorita faptului ca scoala noastra are contract cu o policlinica avizata. Pentru intocmirea actelor va asteaptam la secretariatul scolii, inclusiv sambata.

scoala auto bucuresti Sector 5

In speranta ca v-am convins sau poate nu, vizitati-ne la sediul scolii Easy Drive EMC de Luni pana Vineri sa ne cunoastem!

Si nu uitati cand alegeti ganditi-va ca VIATA ARE PRIORITATE!!

 

 scoala de soferi bucuresti sector 5

 

OFERIM:

  • PLATA IN RATE
  • EXECUTAREA ORELOR PE TRASEE DE EXAMEN
  • POSIBILITATEA SIMULARII EXAMENULUI TEORETIC IN CADRUL ORELOR DE LEGISLATIE
  • MASINI NOI DOTATE CU AC
  • SALA DE LEGISLATIE MODERNA
  • PROGRAM SECRETARIAT SI LEGISLATIE FACIL
  • ACCES FACIL LA SEDIU
  • SERIOZITATE SI PROFESIONALISM

Easy Drive EMC sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de pachete de scolarizare astfel incat sa aveti posibilitatea alegerii pachetului care va avantajeaza. Ofertele se pot combina!

scoala auto bucuresti Sector 5

Pentru oferta personalizata adresati-va secretariatului firmei de luni pana vineri intre 09:00 si 18:00!

Indiferent de pachetul ales veti beneficia de profesionalism, seriozitate si calitate!

Nu Exista costuri ascunse sau Taxa eliberare , indosariere etc!!

Flota de masini este una conforma cu cerintele legislatiei in vigoare, toate masinile au AC, servodirectie si sunt in perfecta stare de functionare!

In cazul in care doriti combinarea ofertelor nu ezitati sa ne contactati!!!

Pentru detalii legate de oferte va asteptam la sediul firmei sau la numerele contact!!

Punem accent pe crearea unei atmosfere prietenoase si de sprijin pentru cursanti. In timpul fiecarei lectii, veti primi feedback constructiv si indrumare din partea instructorilor nostri in vederea imbunatatirii abilitatilor dvs. de conducere. Echipa noastra se dedica in totalitate succesului dvs. si va va oferi suport constant pe tot parcursul calatoriei dvs. in obtinerea permisului de conducere.

Localizare Scoala de Soferi Easy Drive EMC
Galerie Scoala Auto Bucuresti Sector 5