Scoala Auto Bucuresti Sector 6 - SCOALA DE SOFERI BUCURESTI

Daca iti doresti sa obtii permisul auto pentru categoria B, ai ajuns la locul potrivit ! Scoala noastra de soferi este solutia ! Pentru a fi sigur ca-l obtii ai nevoie de bune conditii, pe care scoala noastra auto ti le ofera.

Dispunem de un parc auto diversificat si suntem siguri ca vei gasi masina potrivita pentru tine!

De asemenea, pentru a scuti viitorii soferi de drumuri interminabile pentru obtinerea documentelor necesare, oferim posibilitatea ca fisa medicala si avizul psihologic sa fie intocmite in cadrul scolii noastre de soferi.

SCOALA DE SOFERI se afla in plina dezvoltare, in momentul acesta ne desfasuram activitatea intr-un singur punct de lucru urmand, ca pe viitor, sa ne extindem pe toata aria Bucurestiului. Punctul de lucru este dotat cu sala de legislatie rutiera, iar cursurile sunt sustinute de profesori acreditati cu experienta in domeniu.

SCOALA DE SOFERI sta la  dispozitia dumneavoastra in vederea pregatirii pentru obtinerea permisului de conducere cu o baza materiala teoretica si practica deosebita constant in: sala de legislatie moderna, un parc auto diversificat si personal profesionist, cu o vasta experienta in domeniu.

Toate exemplificarile sunt facute si in format electronic, pe videoproiector sau plasma, facand astfel intelegerea fenomenelor mult mai usoara. Pentru pregatirea practica detinem autoturisme care impletesc deosebit calitatea, confortul, siguranta si usurinta in manevrabilitate, cu noile norme impuse de Uniunea Europeana, la care tara noastra tocmai incearca sa se alinieze, asigurandu-va astfel o pornire pe drumul pe care cu totii dorim sa ajungem odata si odata.

Cunoasterea automobilului, mersul patinat in aglomeratie, intelegerea situatiilor de egalitate, a prioritatii de dreapta, plecarea din rampa, parcari, garari, diferentele dintre infractiune si contraventie si multe altele, pe care va lasam placerea de a le descoperi impreuna cu noi reprezinta punctele noastre forte. Pentru siguranta dvs multe mici trucuri va pot fi incredintate de catre instructorii nostri profesionisti si profesorii nostri de legislatie.

Calitatea, seriozitatea si profesionalismul cuvinte pe care am vrea sa vi le facem cunoscute. 

Motivele pentru care SCOALA DE SOFERI reprezinta o buna alegere

Siguranta si incredere

Faceti acum primul pas spre obtinerea permisului de conducere! Instructorii nostri sunt autorizati si acreditati! Oferim siguranta si incredere inainte de toate!

Adaptabilitate

Ne adaptam nevoilor voastre! Programul Scolii de soferi este unul flexibil, conceput pentru a satisface nevoile cursantilor, astfel incat sa fie in favoarea acestora!

Oferte promotionale

Scoala de soferi lanseaza periodic oferte si reduceri menite sa permita tuturor claselor sociale posibilitatea de a urma cursuri de conducere profesionale!

Varietate

Parcul auto al Scolii de soferi este unul extrem de variat iar echipamentele pedagogice sunt de ultima generatie. Fiecare autoturism este echipat cu sistem de dubla comanda pentru a oferi cursantilor atat incredere cat si ajutor atunci cand este nevoie.

Experienta

Tehnica noastra de predare se bazeaza pe rabdare si atentie la detalii. Suntem dedicati in ceea ce facem pentru a fi siguri ca elevii nostri isi vor atinge obiectivele si vor acumula o experienta care sa le asigure succesul! Profesorii si instructorii nostri sunt acreditati si au experienta in domeniu!

Flexibilitate

Fie ca va ganditi pentru prima data sa urmati cursurile unei scoli de soferi, fie ca sunteti deja un sofer care doreste sa isi imbunatateasca calitatile, Scoala de soferi va garanteaza o instruire de nivel profesional care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra!

ACTE NECESARE INSCRIERE SCOALA DE SOFERI

  • Minim 18 ani impliniti
  • Prezentare unui act de identitate
  • Cazier judiciar pe care sa fie mentionat: „pentru examen auto

Acte necesare pentru intocmirea dosarului:

  • Taxa pentru sustinerea examenului in vederea obtinerii permisului de conducere in valoare de 6 LEI (aceasta taxa se poate plati la Administratia Financiara);
  • Taxa pentru emiterea permisului de conducere in valoare de 68 LEI (aceasta taxa se achita la caseria unei unitati CEC Bank).

 

Galerie Scoala Auto Bucuresti Sector 6