Scoala Auto Calarasi - Scoala de soferi Anghel Promotor Calarasi

scoala de soferi CalarasiAnghel Promotor, scoala de soferi din Calarasi, ofera pregatirea necesara in vederea obtinerii permisului auto categoria B.

Profesionalismul nostru se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto, cu un procentaj ce ne situeaza in topul scolilor de profil din judet. Profesionalismul si vasta experienta în domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

Salile de curs sunt dotate cu toate materialele didactice corespunzatoare pregatirii aprofundate a cursantilor in vederea obtinerii permisului de conducere.

Scoala noastra ofera pe aceasta cale cursantilor nostrii posibilitatea de a sustine testarile teoretice in conditii similare cu cele de la examenul teoretic organizat de politie. Cursantii vor fi deja familiarizati cu sistemul, eliminandu-se astfel un factor suplimentar de stres.

La scoala de soferi ANGHEL PROMOTOR, ai solutia COMPLETA pentru promovarea cu punctaj maxim a examenului teoretic in vederea obtinerii permisului de conducere:

 • mapa cursant (birotica);
 • carte cu pachet de cursuri: legislatie, conducere ecologica, prim ajutor, conducere preventiva, cunoasterea autovehiculului - mecanica;
 • CD gratuit cu o buna aplicatie de chestionare - Editura Radulescu;
 • antrenament chestionare si simulare examen pe PC-urile de la sediul firmei (acces gratuit al cursantilor pe toata perioada instruirii -teoretice si practice- de luni pana vineri, intre orele 10-14).

scoala auto Calarasi

Avantajele de care dispui daca alegi scoala auto Anghel Promotor :

 •    Program flexibil pentru orele de conducere
 •     Flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire;
 •    Disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot face orele in cursul saptamanii;
 •    Posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final;
 •    Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea ta la scoala de soferi;
 •    Cabinet pentru efectuarea analizelor medicale si a testului psihologic;
 •    Consiliere si pregatirea dosarului, in vederea sustinerii examenului final.

Scoala Auto din Calarasi Anghel Promotor, va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de conducere pentru a obtine permisul de conducere fara probleme. Echipa de la scoala noastra de soferi este formata din specialisti care se bazeaza pe munca in echipa, comunicare si respect, intr-un cuvant profesionalism.

permis de conducere categoria B

Localizare Scoala de soferi Anghel Promotor Calarasi
Galerie Scoala Auto Calarasi