Scoala Auto Constanta - AUTO STAR PREVENT

scoala auto constantaDaca vrei sa devii un sofer disciplinat si responsabil, scoala de soferi Auto Star Prevent reprezinta un sigur drum catre permisul tau de conducere. Instructorii nostri profesionisti, cu experienta de peste 10 ani  in domeniu, iti stau la dispozitie pentru pregatirea teoretica si practica.

Parcul auto format din masini noi si bine intretinute, pentru o experienta frumoasa in drumul catre obtinerea permisului de conducere.

Serviciile de calitate oferite de scoala noastra reprezinta reteta perfecta pentru a fi foarte bine pregatit si sa poti obtine permisul de conducere fara emotii.

Va oferim conditiile necesare obtineri permisului de conducere cu minimul de batai de cap, intr-o atmosfera relaxanta de studiu, intr-o sala de curs moderna si spatioasa, ideala pentru pregatirea legislativa atat de necesara tuturor cursantilor.

Instructorii nostrii sunt atestati si bine instruiti, reusind sa va invete intotdeauna ceea ce trebuie sa stiti despre condus, posedand in acelasi timp o buna cunoastere a psihicului uman. 

Avantajele de care dispui daca alegi Auto Star Prevent:

 • Tu iti faci programul impreuna cu instructorul ;
 • Te putem astepta si in alte locuri, ca tu sa nu pierzi mult timp ;
 • Poti face cursuri practice si in week-end ;
 • Ne poti contacta in fiecare zi intre orele 08.00 - 20.00 pentru consiliere in problemele legate de activitatea ta la scoala de soferi;
 • Daca nu poti ajunge in timpul programului la sediul scolii de soferi, ne anunti cand ajungi si te asteapta cineva la ora mentionata de tine;
 • Contract cu cabinet medical si psihologic pentru efectuarea testelor necesare
 • Pregatirea dosarului pe care trebuie sa-l duci la Politie ;
 • Autoturisme dotate cu aer conditionat ;
 • Instructori calmi si posibilitatea de a-i schimba daca nu-ti plac ;
 • Sala moderna pentru studiu legislativ
 • Masini noi cu aer conditionat, servodirectie, ABS si alte dotari care iti vor face din orele practice o placere sa conduci

scoala de soferi constanta

Scoala de soferi AUTO SATR PREVENT din Constanta va ofera toate conditiile necesare pentru a obtine ravnitul permis de conducere cu minim de batai de cap, indrumati de instuctori cu experienta, care asigura o atmosfera de studiu relaxanta. Sediul central este modern utilat si spatios, oferind un mediu ideal pentru pregatirea cursurilor de legislatie. 
Orele de teorie se dau si prin simularea examenului auto pe calculator.
Orele de pregatire practica vor beneficia de un orar flexibil in functie de timpul liber al fiecaruia. 

Cursurile noastre pentru formarea soferilor au in prim plan siguranta in trafic. Drumurile din prezent cunosc o continua crestere a traficului si e din ce in ce mai dificil sa te poti descurca multumitor ca sofer. De aceea noii soferi necesita o educatie temeinica. Cursurile noastre va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a avea succes in trafic. Lucram intotdeauna cu 6 instructori calificati care sunt constant alaturi de elevii lor. Intreaga echipa a scolii noastre de soferi este mandra sa puna la dispozitia dumneavoastra ore de educatie in trafic la nivel profesional, competent si flexibil.

Calitate maxima - incluzand tot ceea ce trebuie, de la sedintele teoretice pana la testul final

scoala de soferi constanta

Numai urmand cursurile scolii noastre de soferi veti putea beneficia de o educatie teoretica solida. Folosim moderne tehnici de invatare si echipament eletronic de ultima ora: mijloace multi-media, calculatoare si prezentari grafice de exceptie. Pentru a fi siguri ca veti obtine permisul de sofer cat mai repede veti beneficia de ore de conducere dupa un prgram flexibil si folosind autovehicule aflate intr-o stare impecabila.

Localizare AUTO STAR PREVENT
Galerie Scoala Auto Constanta