Scoala Auto Constanta - Scoala de soferi

Scoala Auto Constanta - Smart Auto Adms a fost luat nastere avand ca scop principal serviciile profesionale de scolarizare auto. Societatea noastra dispune de o flota diversificata de masini, iar instructorii nostri vor da dovada intotdeauna de rabdare, intelegere si profesionalism fata de viitorul sofer.

Scoala noastra va ofera cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului auto la urmatoarele categorii :  B, BE, C, CE, D.

Politica scolii auto din Constanta este sa stimuleze cursantii pentru pregatirea teoretica si practica , avand in dotare aparatura de ultima generatie. Prin aceasta se urmareste cresterea nivelului de pregatire asigurand viitorilor conducatori auto o pregatire corespunzatoare pentru a putea face fata conditiilor din traficul de astazi. 

Va stam la dispozitie pentru inscrieri dar si pentru alte nelamuriri de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 18:00.

Scoala noastra auto verifica constant daca serviciile oferite aduc satisfactii clientilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate profesionale si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Instructorii nostrii sunt atestati si bine instruiti, reusind sa va invete intotdeauna ceea ce trebuie sa stiti despre arta condusului, posedand in acelasi timp o buna cunoastere a psihicului uman.

Printre importantele avantaje pe care vi le ofera  scoala noastra de soferi din Constanta sunt:

 • Parc auto format din masini noi;
 • Instructuri cu adevarat profesionisti;
 • Sala de legislatie dotata cu aparatura moderna;
 • Program flexibil. Va puteti face programul impreuna cu instructorul;
 • Suntem la dispozitia dumneavoastra ajutandu-va in pregatirea dosarului;
 • Profesori cu experienta care folosesc metode moderne de predare;

Obiectivul nostru este pregatirea in bune si moderne conditii a viitorilor soferi. Prin profesionalismul instructorilor si al profesorilor , prin conditiile de studiu si practica, prin diversitatea parcului auto am reusit intotdeauna sa ne atingem acest obiectiv.

Scoala de soferi Smart Auto Admis din Constanta va ofera toate conditiile necesare pentru a obtine doritul permis de conducere cu minim de batai de cap, indrumati de instuctori cu experienta, care asigura o atmosfera de studiu relaxanta. Sediul nostru este modern utilat si spatios, oferind un mediu ideal pentru pregatirea cursurilor de legislatie. 

Orele de teorie se dau si prin simularea examenului auto pe calculator.
Orele de pregatire practica vor beneficia de un orar flexibil in functie de timpul liber al fiecaruia. 

Cursurile noastre pentru formarea soferilor au in prim plan siguranta in trafic. Drumurile din prezent cunosc o continua crestere a traficului si e din ce in ce mai dificil sa te poti descurca multumitor ca sofer. De aceea noii soferi necesita o educatie temeinica. Cursurile noastre va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a avea succes in trafic. Lucram intotdeauna cu instructori calificati care sunt constant alaturi de elevii lor. Intreaga echipa a scolii noastre de soferi este mandra sa puna la dispozitia dumneavoastra ore de educatie in trafic la nivel profesional, competent si flexibil.

Numai urmand cursurile scolii noastre de soferi veti putea beneficia de o educatie teoretica solida. Folosim moderne tehnici de invatare si echipament eletronic de ultima ora: mijloace multi-media, calculatoare si prezentari grafice de exceptie. Pentru a fi siguri ca veti obtine permisul de sofer cat mai repede veti beneficia de ore de conducere dupa un prgram flexibil si folosind autovehicule aflate intr-o stare impecabila.

 Aici va sunt prezentate toate actele necesare pentru a va inscrie:

 • Cazier judiciar
 • Copii xerox C.I sau B.I.
 • Permis de conducere (daca este cazul)
 • Fisa medicala
 • O fotografie

Daca v-am convins, va asteptam sa invatati arta condusului disciplinat si sa obtineti permisul de conducere!

Galerie Scoala Auto Constanta
  Nici o galerie disponibila.