Scoala Auto Dorohoi - SIGUR LA VOLAN S.R.L.

scoala auto dorohoiSCOALA AUTO DOROHOI - SIGUR LA VOLAN ofera cursuri pentru obtinerea permisului auto pentru toate categoriile. Cursurile de legislatie rutiera se tin in sali moderne, la tarife avantajoase si cu plata in rate.

Urmand cursurile scolii Sigur La Volan, instructorii nostri cu experienta va indruma sa va indepliniti visul de a deveni sofer obtinand permisul de conducere.

Detinem o sala dotata pentru cursurile de legislatie, astfel incat cursantii vor fi deja familiarizati cu sistemul, eliminandu-se in acest mod un factor suplimentar de stres.

Scoala noastra auto din Dorohoi se face remarcata prin faptul ca este scoala de soferi cu o rata de promovabilitate ridicata. Dedicatia colectivului nostru, experienta cumulata a instructorilor si dedicatia pentru pregatirea fiecarui elev in parte astfel incat sansele de promovare la sustinerea examenului sa fie cat mai mari se vad in statisticile acestei scoli de soferi.

Suntem in pas cu toate schimbarile din domeniu, intotdeauna reusind sa fim primii care le implementeaza. DOAR LA NOI GASITI CATEGORIA TR (TRACTOR). Speram ca v-am convins ca sub indrumarea noastra puteti obtine ceea ce va doriti: PERMISUL AUTO!

ORAR:

Luni - Vineri 08:00-17:00

Nou in jud Botosani (Mun. Dorohoi)! Singura scoala auto care dispune si de autoturism cu cutie de viteze automata, autovehicul cu remorca pentru categoria BE si DE, tractor si CENTRU DE ATESTARE PROFESIONALA!

SCOALA de soferi SIGUR LA VOLAN va pune la dispozitie o gama larga de marci auto, pentru fiecare gust si pricepere si cursuri teoretice online sau in sala de curs. La noi puteti alege dintr-o gama variata de autovehicule. Tot in cadrul scolii noastre puteti obtine si atestatele profesionale de transport precum CPI / CPC marfa/ persoane, ADR, agabaritic, manager taxi, manager transport, taxi etc.

Fie ca va ganditi pentru prima data sa urmati cursurile unei scoli de soferi, fie ca sunteti deja un sofer care doreste sa isi imbunatateasca calitatile, va garantam o instruire de nivel profesional care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Parcul auto al scolii noastre este unul extrem de variat iar echipamentele pedagogice sunt de ultima generatie. Fiecare autoturism este echipat cu sistem de dubla comanda pentru a oferi cursantilor atat incredere cat si ajutor atunci cand este nevoie.

scoala auto dorohoi

Scoala noastra de soferi Dorohoi va ofera:

 • Cursuri de pregatire pentru obtinerea permisului de conducere, pentru toate categoriile;
 • Instructori auto calmi, seriosi si cu experienta;
 • Cursuri legislatie rutiera;
 • Cursuri prim ajutor;
 • Cursuri mecanica;
 • Curs de pregatire practica;
 • Test psihologic;
 • Sedinte suplimentare pentru elevi si posesorii de permis auto;
 • Pachete de scolarizare personalizate;
 • Program flexibil;
 • Posibilitate de efectuare a platii in rate.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE:

Copie CI

ACTE NECESARE DOSAR:

Cazier judiciar
Fisa medicala 
Aviz psihologic

INCLUSE IN PRET:

24 ore de pregatire teoretica
30 ore de pregatire practica (15 sedinte a cate 2 ore)

Localizare SIGUR LA VOLAN S.R.L.
Galerie Scoala Auto Dorohoi