Scoala Auto Galati - SCOALA AUTO FULGER 1

Daca va doriti sa aveti parte de bune conditii de pregatire teoretica si practica pentru obtinerea permisului de conducere, Scoala de soferi Auto Fulger 1 din Galati reprezinta solutia optima pentru dumneavoastra!

Profesionalismul si vasta experienta în domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi din tara, cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

In cadrul Scolii de Soferi Auto Fulger 1 din Galati, puteti opta sa va pregatiti in vederea obtinerii permisului de conducere pentru  urmatoarele categorii : A, B, C, CE, D.

De asemenea, scoala dispune de un parc auto nou si diversificat, astfel ca aveti de unde alege masina care credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine, scoala noastra dispunde de masini si pentru persoane cu dizabilitati.

Personal amabil, specializat, la dispozitia dumneavoastra de Luni pana Vineri intre orele 09.00-19.00, orientat spre atragerea si fidelizarea clientilor.

Ne gasiti in urmatoarele locatii din Galati:

Scoala auto Fulger 1 va asteapta sa ii treceti pragul pentru a va indeplini visul cel mare…PERMISUL DE CONDUCERE!

Experienta acumulata reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Venim in sprijinul clientilor cu autoturisme similare cu cele pe care le vor conduce dupa obtinerea permisului sau cat mai apropiate de autoturismele care vor fi conduse de acestia. Efectuam si ore de conducere pentru cei care au facut o pauza de conducere.

Sala unde se sustin orele de legislatie este dotata corespunzator, modern, cu toata aparatura necesara unei bune desfasurari a orelor legislative. Aceasta cuprinde: laptop, viodeopriector, softuri specifice, machete stradale, masinute in miniatura, materiale didactice, truse medicale, triunghi reflectorizant si multe alte dotari specifice.

Oferte speciale in cadrul scolii noastre auto:

 • Reduceri pentru elevi si studenti;
 • Gratuitate pentru copiii din familii defavorizate;
 • Oferte personalizate;
 • Program de fidelizare;
 • Pregatire teoretica pe toata perioada scolarizarii;
 • Pregatire pe simulator auto performant.

Scoala de soferi Auto Fulger 1 Galati va intampina cu specialisti si suport profesional de calitate!

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi auto Fulger 1 va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de conducere pentru a obtine permisul de conducere fara probleme. Echipa din scoala noastra de soferi este formata din specialisti care se bazeaza pe munca in echipa, comunicare si respect, intr-un cuvant profesionalism. De asemenea, principalul nostru obiectiv este sa-i pregatim pe elevii scolii noastre de soferi nu doar pentru examenul de conducere, ci si pentru restul experientei de conducator auto.

Lucrurile care ne caracterizeaza sunt:

Profesionalismul

Instructorii scolii noastre de soferi trateaza orice cursant cu respect de-a lungul intregii perioade de scolarizare. Fiecare curs de conducere este privat, astfel inca toata atentia instructorului sa se canalizeze asupra fiecarui cursant in parte. Datorita acestei maniere de predare, fiecare cursant va capata suficienta incredere astfel incat sa-si insuseasca calitatile si abilitatile necesare oricarui sofer profesionist.

Eficienta educatiei oferite

Fiecare lege si semn rutier poate avea o multime de intelesuri, profesorii nostri sunt constienti ca trebuie sa construiasca o fundatie solida de cunostinte astfel incat viitorii soferi sa poata sa conduca in conditii de maxima siguranta.

Flexibilitate

Va oferim un program flexibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Scopul nostru este sa instruim si sa formam viitori conducatori auto, bazandu-ne pe o bogata experienta, adoptand o varietate de stiluri de conducere, folosind bune instrumente si oferind bune instructiuni. Astfel, candidatii care aleg Scoala de soferi Auto Fulger 1 vor avea certitudinea ca vor deveni soferi stapani pe sine, vor adopta o maniera de condus preventiva si vor putea oferi siguranta pasagerilor.

Gratuitate pentru copiii din familii defavorizate

Intelegem pe deplin situatiile din familiile defavorizate si dorinta tinerilor de a obtine permisul auto, asadar scoala noastra ofera finantare pentru tinerii din medii defavorizate, cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, care isi doresc sa obtina permisul de conducere pentru categoriile: B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie.

Avantajele de care dispuneti daca alegeti Scoala de soferi Auto Fulger 1 Galati:

 • Program flexibil pentru orele de conducere.
 • Flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire.
 • Disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot sustine orele in cursul saptamanii.
 • Posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final.
 • Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea dumneavoastra la scoala de soferi zilnic.
 • Documente necesare pentru inscrierea la scoala de soferi.
 • Consiliere si pregatirea dosarului la scoala de soferi, in vederea sustinerii examenului final.

Scoala noastra ofera cursantilor posibilitatea de a sustine testarile teoretice in conditii similare cu cele de la examenul teoretic final organizat de politie. Cursantii vor fi deja familiarizati cu sistemul, eliminandu-se astfel un factor suplimentar de stres.

 Aici va sunt prezentate toate actele necesare pentru a va inscrie:

 • Cazier judiciar
 • Copii xerox C.I sau B.I.
 • Permis de conducere (daca este cazul)
 • Fisa medicala
 • O fotografie

La scoala de soferi AUTO FULGER 1 va asteptam cu: CORECTITUDINE, SINCERITATE, AMBIANTA si tarife permanent la nivel promotional.

Galerie Scoala Auto Galati
  Nici o galerie disponibila.