Scoala Auto Galati - Scoala de soferi Aviatia

scoala de soferi GalatiDaca va doriti sa aveti parte de bune conditii de pregatire teoretica si practica pentru obtinerea permisului de conducere, Scoala de soferi Aviatia din Galati reprezinta solutia optima pentru dumneavoastra!

Profesionalismul si vasta experienta în domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi din tara, cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

In cadrul Scolii de Soferi Aviatia, puteti opta sa va pregatiti in vederea obtinerii permisului de conducere pentru  urmatoarele categorii : A, B, BE, C, CE, D si mai nou AM, A1, A2.

De asemenea, scoala dispune de un parc auto nou si diversificat, astfel ca aveti de unde alege masina care credeti ca vi s-ar potrivi un bine.

In cei 14 ani de experienta, ne-a perfectionat metoda de pregatire temeinica, practica si teoretica, dar si ajutorul dumneavoastra, a celor peste 20.000 de cursanti bine instruiti. Va multumim!

Personal amabil, specializat, la dispozitia dumneavoastra zilnic 8.00-19.00, orientat spre atragerea si fidelizarea clientilor.

Cele 2 sedii moderne, amplasate  in zone diferite ale orasului, va asteapta sa le treceti pragul pentru a va indeplini visul cel mare…PERMISUL DE CONDUCERE!

scoala auto Galati

Locatiile celor doua sedii sunt urmatoarele:

Sediul 1: Micro 39B, Str. Henri Coanda, Nr. 8. Bl J5

Numere de telefon pentru sediul 1: 0743.472.799 / 0236.472.799

Sediul 2: Str. Oltului, Nr. 17 ( In statia de maxi - taxi, traseul 63)  

Numere de telefon pentru sediul 2: 0756.018.000 / 0236.466.280

Va asteptam sa descoperiti toate avantajele!

Experienta acumulata reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Venim in sprijinul clientilor cu autoturisme similare cu cele pe care le vor conduce dupa obtinerea permisului sau cat mai apropiate de autoturismele care vor fi conduse de acestia. Efectuam si ore de conducere pentru cei care au facut o pauza de conducere.

scoala de soferi profesionisti

Oferte speciale:

  • Reduceri pentru elevi si studenti;
  • Oferte personalizate;
  • Program de fidelizare;
  • Pregatire teoretica pe toata perioada scolarizarii;
  • Pregatire pe simulator auto performant.

Scoala de soferi Aviatia Galati va intampina cu specialisti si suport profesional de inalta calitate!

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi auto Aviatia va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de conducere pentru a obtine permisul de conducere fara probleme. Echipa de la scoala noastra de soferi este formata din specialisti care se bazeaza pe munca in echipa, comunicare si respect, intr-un cuvant profesionalism. De asemenea, principalul nostru obiectiv este sa-i pregatim pe elevii scolii noastre de soferi nu doar pentru examenul de conducere, ci si pentru restul experientei de conducator auto.

De asemenea, va stam la dispozitie si cu atestate profesionale.

Atestate transport marfa, persoane, ADR, taxi, manager, consilier de siguranta, instructor auto, profesor legislatie rutiera. REDUCERI pentru mai multe atestate. Suport de curs gratuit, program pe calculator identic cu cel de examinare, cursuri zilnice. Examenul se sustine o data pe luna (sambata).

scoala de soferi Aviatia

Lucrurile care ne caracterizeaza sunt :

Profesionalismul

Instructorii scolii noastre de soferi trateaza orice cursant cu respect de-a lungul intregii perioade de scolarizare. Fiecare curs de conducere este privat, astfel inca toata atentia instructorului sa se canalizeze asupra fiecarui cursant in parte. Datorita acestei maniere de predare, fiecare cursant va capata suficienta incredere astfel incat sa-si insuseasca calitatile si abilitatile necesare oricarui sofer profesionist.

Eficienta educatiei oferite

Fiecare lege si semn rutier poate avea o multime de intelesuri, profesorii nostri sunt constienti ca trebuie sa construiasca o fundatie solida de cunostinte astfel incat viitorii soferi sa poata sa conduca in conditii de maxima siguranta.

Flexibilitate

Va oferim un program flexibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Scopul nostru este sa instruim si sa formam viitori conducatori auto, bazandu-ne pe o bogata experienta, adoptand o varietate de stiluri de conducere, folosind bune instrumente si oferind bune instructiuni. Astfel, candidatii care aleg Scoala de soferi Aviatia vor avea certitudinea ca vor deveni soferi stapani pe sine, vor adopta o maniera de condus preventiva si vor putea oferi siguranta pasagerilor.

 

S.C. AVILINE S.R.L. Galati

Localizare Scoala de soferi Aviatia
Galerie Scoala Auto Galati