Scoala Auto Iasi - Scoala De Soferi Titi Bas

scoala de soferi IasiScoala auto Iasi - Titi Bas, are ca principal obiectiv pregatirea in bune si moderne conditii a viitorilor soferi. Prin profesionalismul instructorilor si al profesorilor , prin conditiile de studiu si practica si prin diversitatea parcului auto am reusit intotdeauna sa ne atingem acest obiectiv.

Scoala De Soferi Iasi - Titi Bas a luat nastere in anul 2012, fiind infiintata de catre Titi Basalic, administratorul scolii si instructor autorizat cu experienta din domeniu, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile AM, A2, A si B, B+E, C, C+E, D, bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi. Suntem constienti ca formula succesului este reprezentata pregatirea profesionala a elevilor scolii noastre.

Scoala noastra auto este localizata pe Aleea Nicolina, Numarul 28, Etajul 1, vis a vis de Gogoserie, fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun.

Deasemenea, raportul calitate - pret oferit este printre bune de pe piata, existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la noi reglementari in domeniu si la noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene. Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii Auto Titi Bas sau nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!

scoala auto Iasi

Devizele scolii noastre sunt : seriozitate, profesionalism, performanta.

Seriozitate

Este o calitate a scolii noastre, un important pentru noi fiind reusita elevului de a se deprinde cu abilitatile de conducere, iar scopul final este obtinerea permisului auto astfel devenind colegi de trafic cu actualii elevi. Oferim servicii de calitate, preturi reale si profesionalism.


Profesionalism

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare, socializare instructor-elev, respect si ajutor.


Performanta

Performanta Scolii Auto Titi Bas este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), fiind vizibil astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii.

instructor auto Iasi

Instructorii Nostri

Instructorii Scolii Auto Titi Bas sunt instructori cu experienta vasta in domeniu, care pun accent pe interesul elevilor sai si care au pasiunea si rabdarea de a obtine ce e mai bun de la elevii sai.

Dedicati profesiei, ei reusesc de fiecare data sa fructifice mijloace de relationare cu toti elevii si au invatat sa inteleaga cum sa abordeze predarea astfel incat sa-i ajute pe cursanti sa-si depaseasca mai usor emotiile si sa-si dezvolte stilul propriu de a conduce.

Datorita stilului profesionist unic de abordare a meseriei, instructorilor de la Scoala Auto Titi Bas le-au trecut prin maini sute de elevi.

scoala auto

Actele necesare pentru inscrierea in cadrul scolii Titi Bas sunt urmatoarele :

  • carte de identitate ( copie )
  • examinarea psihologica
  • analizele medicale
  • fotografii tip permis
  • taxa de examinare ( se plateste la Directia Fiscala )
  • certificat de cazier judiciar
  • copie dupa permisul de conducere ( pentru cei care deja poseda )

Inscrierile se fac la sediul firmei situata in Iasi, Aleea Nicolina, Numarul 28, Etajul 1, iar detalii suplimentare la numerele de telefon 0752.669.226 sau 0728.241.192.

scoala soferi Iasi

Localizare Scoala De Soferi Titi Bas
Galerie Scoala Auto Iasi