Scoala Auto Cluj Napoca - Instructor Auto Spiridon Gheorghe Adrian

instructor Auto Cluj Napoca

Spiridon Gheorghe Adrian

*instructor auto categoria B şi profesor de legislaţie rutieră, printre puţinii instructori auto din România care predă şedinţe practice de conducere în limbile engleză şi franceză.

*inginer, absolvent de cursuri de Master al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, cu atestat de competenţă lingvistică a limbii franceze în domeniul tehnic şi al modulului pedagogic.

*majoritatea cursanţilor sunt francofoni (sportivi, diplomaţi, studenţi străini, sau membri ai familiilor acestora şi persoane recomandate de aceştia); din cercul cursanţilor români fac parte elevi şi studenţi cu rezultate şcolare şi universitare peste medie.

*lista cursanţilor cuprinde mai mult de 200 de nume, procentajul de reuşită la prima examinare practică este foarte ridicat; în cazul posesorilor de permis care au dorit să-şi îmbunătăţească calităţile de şoferi, aceştia şi-au însusit o îndemânare suplimentară şi siguranţă după puţine şedinţe practice.

*cunoscut pentru exigenţă, dar firea calmă şi atmosfera plăcută, dar antrenantă în timpul şedinţelor practice de conducere m-au făcut să devin un instructor ales atât de viitorii şoferi, cât şi de posesorii de permis ce nu se considerau destul de pregătiţi să se confrunte cu traficul din ce în ce mai aglomerat.

*Cursurile oferite sunt de o buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto.

PREȚUL PENTRU ȘCOLARIZARE ESTE DE 2.250 RON- modul complet. Orele se desfasoara pe Skoda Citigo- cutie manuala, respectiv pe Opel Corsa- cutie automata.

Pentru sedinte suplimentare se va percepe un tarif de 80 ron /ora.

instructor auto

Francais:

 • Offre la possibilité pour les personnes étrangères en Roumanie, d’obtenir le Permis de Conduire Européen, reconnu dans tous les pays de l’UE.
 • La formation se déroule en anglais ou en français avec un moniteur de conduite autorisé.
 • L’examen théorique se déroule au choix en anglais ou en français et l’examen pratique se déroule dans  le même vehicule la formation est effectuée.
 • Nous accompagnons les eleves durant toutes les procedures administratives.


English: 

 • It offers the possibility to foreign persons in Romania, to obtain the European Driving License, recognized in all EU countries.
 • The training is conducted in English or French with an authorized driving mentor.
 • The theory test is held in English or French and the practical examination is held with the same vehicle whitch the training is done.
 • We offer support to obtain documents for file preparation.

PRICE: 3.200 RON

Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

 • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
 • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
 • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
 • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

Alegeti cu toata increderea Instructorul Auto Spiridon Gheorghe Adrian din Cluj Napoca pentru o instruire de calitate, la inalte standarde .

 

ore conducere Cluj Napoca

Localizare Instructor Auto Spiridon Gheorghe Adrian
Galerie Instructor Auto Cluj Napoca