Scoala Auto Macin - INSTRUCTOR AUTO - TULCEA - ZAMFIR GHEORGHE

INSTRUCTOR AUTO - MACIN - ZAMFIR GHEORGHE - dorinta de a fi recunoscut, apreciat ca instructor auto si de a face performanta in randul elevilor au format baza pregatirii profesionale a instructorului ZAMFIR GHEORGHE. Ca metoda de lucru, are o comunicare deosebita cu elevii, este riguros, atent, organizat si mai ales disciplinat la volan. 

Cu o vasta experienta de lucru, instructorul Zamfir Gheorghe este caracterizat prin calmitate si rabdare.

Va punem la dispozitie un program flexibil si accesibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Instructorul auto ZAMFIR GHEORGHE sprijina elevul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Si-a propus ca de fiecare data sa dezvolte si sa evalueze atentia distributiva a elevului, judecata si viteza de reactie.

Instructorul auto ZAMFIR GHEORGHE satisface nevoile viitorilor soferi oferind bune conditii pentru a putea deprinde tehnicile condusului si promovarea examenului auto, este atent si receptiv la orice intrebare specifica unui incepator, ori de cate ori este nevoie pentru a explica raspunsul acesteia.

Programul este flexibil, la dispozitia dumneavoastra de Luni pana Vineri intre orele 07:00 - 17:00.

INSTRUCTOR AUTO - MACIN - ZAMFIR GHEORGHE vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va invata sa conduceti si sa obtineti rapid permisul de conducere pentru categoriile: A, A1, A2, AM, B, BE, C, CE, D.

Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoriileA, A1, A2, AM, B, BE, C, CE, D.
  • sa nu fi fost condamnat definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea 
Galerie Instructor Auto Macin