Scoala Auto Piatra Neamt - Instructorul auto Octavian Cojoc

instructor auto NeamtInstructorul auto Octavian Cojoc este unul dintre  seriosi instructuri din Piatra Neamt, avand mereu cu mare atentie la detalii, relationand foarte bine cu elevii sai, obtinand mereu rezultate pozitive la sedintele de pregatire practica. Imbina foarte bine spiritul propriu comunicativ cu metodele clasice de predare, bazate pe rabdare si repetitie, astfel ca de-a lungul perioadei in care a practicat aceasta meserie, a avut  foarte multe reusite de care isi aduce aminte cu placere.

Instructorul auto Octavian Cojoc,  va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B.

Cursurile oferite sunt de o buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elementele necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.  

 Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

instructor auto Piatra Neamt

  Alegeti cu toata increderea instructorul   Octavian Cojoc pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

  •  Instructorul Octavian Cojoc va ofera cursuri de pregatire pentru obtinerea permisului de conducere la categoria Bpe autoturismul Seat Ibiza.

Localizare Instructorul auto Octavian Cojoc
Galerie Instructor Auto Piatra Neamt