Scoala Auto Targu Neamt - INSTRUCTOR AUTO TARGU NEAMT - VLAD BÂRSAN

INSTRUCTOR AUTO TARGU NEAMT - VLAD  BÂRSAN

INSTRUCTOR AUTO TARGU NEAMT-  VLAD  BÂRSAN - dorinta de a face performanta si de a fi recunoscut si apreciat ca instructor auto, alaturi de experienta acumulata in cei 23 de ani de activitate,  au format baza pregatirii profesionale a instructorului  VLAD  BÂRSAN. Ca metoda de lucru, are o comunicare deosebita  cu elevii, este riguros, organizat si mai ales disciplinat la volan.

Va oferim un program flexibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Instructorul auto  VLAD  BÂRSAN sprijina cursantul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Si-a propus ca de fiecare data sa dezvolte si sa evalueze atentia distributiva a elevului, judecata si viteza de reactie."

Instructorul auto VLAD  BÂRSAN satisface nevoile viitorilor conducatori auto oferind bune conditii pentru a putea deprinde tehnicile condusului si promovarea examenului auto.

instructor auto, permis de conducere

Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnat definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea 

 INSTRUCTOR AUTO TARGU NEAMT

Localizare INSTRUCTOR AUTO TARGU NEAMT - VLAD BÂRSAN
Galerie Instructor Auto Targu Neamt