Scoala Auto Vaslui - INSTRUCTOR AUTO VASLUI - CATARAMA SILVIU

INSTRUCTOR AUTO VASLUI - CATARAMA SILVIU

INSTRUCTOR AUTO VASLUI - CATARAMA SILVIU este unul dintre  seriosi instructuri din oras,  avand atentie la detalii, relationand foarte bine cu elevii sai, obtinand mereu rezultate pozitive la sedintele de pregatire practica. Imbina foarte bine spiritul propriu comunicativ cu metodele clasice de predare, bazate pe rabdare si repetitie, astfel ca de-a lungul perioadei in care a practicat aceasta meserie, a avut  foarte multe reusite de care isi aduce aminte cu placere.

INSTRUCTOR AUTO VASLUI - CATARAMA SILVIU ,  va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B.

Cursurile oferite sunt de o buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elementele necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.  

De asemenea, Instructor Auto Catarama Silviu ofera cursuri de perfecţionare pentru posesorii de permis de conducere, care nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea increderii. Cursurile de perfecţionare sunt concepute special pentru a alunga teama utilizarii autovehicolului sau pentru a ajuta oamenii care nu au condus o perioadă lungă de timp. 

instructor auto, scoala de soferi, examen auto

 Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

 Alegeti cu toata increderea instructorul  Catarama Silviu  pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

instructor auto Vaslui - Categoria B

Galerie Instructor Auto Vaslui