Scoala Auto Piatra Neamt - FESTINA LENTE S.R.L.

scoala auto Piatra Neamt

Fondată în 2004, SCOALA DE SOFERI DIN PIATRA NEAMT, FESTINA LENTE, practică un managenent modern  în privința serviciilor puse la dispoziția cursanților săi.

Noutatea este ca oferim GRATUIT SERVICII LA DISTANȚĂ, concretizate în  softuri de pregatire teoretică (legislatie rutieră, conducere preventivă, conducere ecologică, cunoașterea automobilului și prim ajutor), chestionare ONLINE. 

Comunicarea este esențiala în relația cu clienții în ziua de azi, asa ca Festina Lente are pus la dispozitia dv. mail, FACEBOOK, messenger pentru o comunicare eficientă.

Oricare ar fi motivul pentru care esti aici ținem să te informăm sau să îți reamintim cateva informații utile despre FESTINA LENTE.

LOCALIZARE: PIATRA NEAMȚ, Str. Durăului, nr. 11, et. 1, clădire URBANEX (lânga Centrul Militar - zona Petrodava); Tel.: 0744.528.280

FESTINA LENTE - este un bun LOGO  al unei scoli de conducatori auto, căci transmite un mesaj precis si puternic participantilor la trafic, de a circula cu prudenta și a respecta regulile de circulație. Practic FESTINA LENTE este O PORUNCĂ pentru participanții la trafic. 

Pentru că TIMPUL și BANII DUMNEAVOASTRĂ sunt valoroși, cu siguranță AVEȚI NEVOIE de serviciile oferite de FESTINA LENTE.

RESPECTUL, EXPERIENTA, PUNCTUALITATEA, MANAGEMENTUL MODERN, PROFESIONALISMUL sunt ATUURI care ajută cursanții noștrisă obțină ADMIS la examenul pentru obținerea permisului de conducere, iar FESTINA LENTE sa fie ȘCOALA ETALON.

scoala soferi Piatra Neamt

FESTINA LENTE vă pune la dispoziție SĂLĂ DE PREGĂTIRE TEORETICĂ, dotată cu videoproiector, retea de calculatoate, planse și machete.

AUTOTURISMELE folosite în vederea pregătirii practice sunt moderne, dotate cu motoare DIESEL (pe motorină), care au un grad ridicat de manevrabiltate și ușurință în conducere care favorizează persoanele care sunt la începutul unei astfel de activități.

FESTINA LENTE are activități diverse prin care dorește a conștientiza participanții la trafic de riscurile care ne pot surprinde la tot pasul. În acest sens FESTINA LENTE face pregătire teoretică în școli, gradinite sau alte instituții care doresc să-și reactualizeze cunoștințele în domeniu.

Acesta acțiune are deviza:UN OM EDUCAT, MAI MULȚI OAMENI PROTEJAȚI!

scoala auto piatra neamt

Pentru sustinerea examenului auto este necesara depunerea unui dosar care va cuprinde:

  • Fișa de școlarizare
  • Cerere de prezentare în examen
  • Cazier judiciar (cu mențiunea Examen Auto)
  • Chitanță prin care se atesta plată taxei pentru permis 68 ron (Taxa permis) – Se plătește la DRPCIV/POȘTĂ
  • Copie după buletin de identitate / carte de identitate
  • Analize medicale
  • Avizul psihologic
Localizare FESTINA LENTE S.R.L.
Galerie Scoala Auto Piatra Neamt