Scoala Auto Ploiesti - Scoala De Soferi Ploiesti - Valtud Autoserv

Scoala Auto Ploiesti - Valtud Autoserv acorda o atentie deosebita pregatirii dumneavostra teoretice si practice la categoriile A, B, C, E, D, in calatoria spre obtinerea permisului auto. Avem o vasta experienta in domeniu, iar datorita instructorilor profesionisti si a autovehiculelor performante de care dispunem, am ajuns una dintre scolile de top din judet.

Dorinta noastra este sa mentinem serviciile la standarde ridicate, de aceea investitiile permanente in autovehicule si in pregatirea elevilor scolii sunt prioritare pentru noi.

De asemenea, oferim cu caracter permanent sau in functie de sezon, diverse promotii, constand in reduceri sau ore suplimentare oferite elevilor nostri, promotii care vor fi afisate pe site, pe pagina noastra de Facebook si in cadrul scolii noastre, asa ca stati cu ochii pe noi. Asadar, va invitam sa descoperim UN MOD MAI BUN DE A CONDUCE !

La alegerea masinii pe care vei face pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducator auto, trebuie sa ai in vedere viitoare masina pe care vei conduce, dar si felul cum te vei simti la volan, deoarece acest lucru te va ajuta sa depasesti mai repede orice temeri sau ezitari. In parcul nostru, avem diferite modele de autovehicule din care poti alege, astfel incat sa poti face scoala de soferi asa cum iti doresti. 

In prezent, dupa cum stim cu totii, sa ai masina nu mai este ceva exclusivist, este o necesitate. Majoritatea persoanelor, prin intermediul vietii profesionale, vor avea nevoie de permisul de conducere. Astfel, alegerea pe care trebuie sa o faca fiecare cu privire la scoala de soferi la care va face pregatirea teoretica si practica in vederea obtinerii permisului auto trebuie sa fie facuta dupa cateva criterii subiective, dar si dupa conditiile oferite elevilor.

In continuare, va prezentam cateva dintre avantajele scolii noastre, in speranta de a va informa cu privire la alegerea pe care o aveti de facut:

 • amplasare in Ploiesti, pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 8
 • posibilitatea de a avea un program flexibil in functie de timpul tau liber
 • posibilitatea de a invata de pe materiale special concepute, usor de inteles, pentru a-ti usura munca (aceste materiale le primesti gratuit la inscrierea in cadrul scolii de soferi)
 • elevul nu mai trebuie sa investeasca in alte materiale suplimentare
 • programul de desfasurare a orelor de conducere este intre orele 09:00 - 17:00, de luni pana duminica
 • posibilitatea de a incepe si a termina ora de condus din locul dorit de elev
 • elevul va sustine examenul practic cu aceeasi masina pe care a condus cele 30 de ore, fara taxe suplimentare (taxa este inclusa in pretul scolii)
 • sedintele pot fi grupate cate 2-3 pe saptamana, pe o durata de 6-8 saptamani, in functie de dorintele elevului
 • posibilitatea de a plati in 2 sau 3 rate

Documente necesare pentru inscrierea la scoala de soferi:

 • carte de identitate
 • testare psihologica 
 • curs de legislatie 

Documente necesare pentru dosarul de examen:

 •  Copia documentului de identitate;
 •  Dosar cu sina;
 •  Certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
 •  Chitanta de la primarie pentru categoria de scolarizare dorita;
 •  Chitanta de  89 lei pentru permis;
 •  Fisa medicala.

Obtine permisul in un scurt timp, la pret avantajos

Fiecare persoana care isi doreste sa obtina permisul de conducere auto cauta o scoala de soferi, in principal, dupa tarifele pe care aceasta le practica. De aceea, noi am decis ca sa mentinem un tarif scazut, in raport cu masinile de scoala pe care le avem, astfel incat toti doritorii, indiferent de posibilitatile materiale, sa poata efectua cursurile de pregatire in vederea obtinerii permisului auto categoria A sau B. Desigur beneficiati si de posibilitatea de a plati in 2 sau 3 rate, stabilite de comun acord la momentul inscrierii.

Avantajele alegerii scolii noastre de soferi

Masini moderne

Poti alege masina pe care doresti sa faci pregatirea, avand in vedere ca pe acea masina vei da si examenul. Indiferent de preferintele tale, avem multe masini de scoala din care poti alege.

Instructori calificati si  atenti

Echipa Valtud Autoserv este alcatuita din oameni calificati, cu experienta de ani de zile in domeniu, care te vor ajuta sa obtii permisul de conducere.

Pregatire teoretica completa

Folosim mijloace de predare pe intelesul oricui, cum ar fi exemple concrete, tabele comparative, rezolvarea si explicarea in detaliu a chestionarelor.

Suport de la inscriere pana la examen

Te sprijinim de la inceput apana la final: sa iti faci dosarul corect, iti spunem unde trebuie sa te duci si ce ai de facut. Pe tot parcursul efectuarii scolii de soferi, la noi beneficiezi de suportul echipei de profesionisti de la Valtud Autoserv.

 

Localizare Scoala De Soferi Ploiesti - Valtud Autoserv
Galerie Scoala Auto Ploiesti