Scoala Auto Satu Mare - AUTOZEL

Va asteptam la scoala auto Satu Mare - AUTOZEL pentru a sarbatori impreuna obtinerea permisului de conducere pentru categoriile: A, B, BE, B Automat! Scoala de soferi Satu Mare este in plina dezvoltare, principalul nostru obiectiv fiind atragerea cursantilor prin profesionalism. Punctul de lucru este dotat cu sala de legislatie rutiera, iar cursurile sunt sustinute de profesori cu experienta vasta in domeniu.

Ne mandrim in permanenta cu calitatea pe care o oferim atat in orele de clasa, cat si la orele efectuate practic. Instructorii nostri sunt ageri, pe deplin dedicati sa ofere cea mai buna experienta si sa va ajute sa obtineti cel mai bun nivel de cunostinte posibil pentru a deveni un sofer exceptional.

Scoala auto Satu Mare ofera pe aceasta cale cursantilor nostrii posibilitatea de a sustine testarile teoretice in conditii similare cu cele de la examenul teoretic organizat de politistii examinatori. Cursantii vor fi deja familiarizati cu sistemul, eliminandu-se astfel un factor suplimentar de stres.

Preturile noastre accesibile reprezinta doar unul din motivele pentru care ar trebui sa ne alegeti. Metodele didactice fac elevii sa fie bine pregatiti atat din punct de vedere teoretic cat si din punct de vedere practic in asa fel incat sa obtina permisul de conducere usor si eficient.

Program de lucru:

Luni-Joi: 08:00-16:00

Vineri: 08:00-15:00

Avantajele de care dispuneti daca alegeti Scoala Auto Satu Mare AUTOZEL:

  •    Program flexibil pentru orele de conducere
  •    Flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire;
  •    Disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot face orele in cursul saptamanii;
  •    Posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final;
  •    Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea ta la scoala de soferi;
  •    Consiliere si pregatirea dosarului, in vederea sustinerii examenului final.

Misiune Scoli Auto Satu Mare

Misiunea noastra este reprezentata de depasirea asteptarilor si de a reusi sa va invatam tainele conducerii unui autovehicul.  Va oferim seriozitate, incredere, respect, munca in echipa si integritate. 

Acestea sunt importante elemente care caracterizeaza pe care vi le oferim pentru a ne asigura de succesul dumneavoastra. Instructorii nostri cu o pregatire excelenta si ireprosabila dar si cu o experienta bogata in conducerea autovehiculelor va vor invata tot ce trebuie sa stiti despre condus tocmai pentru ca stim care sunt implicatiile si riscurile la care se expune o persoana atunci cand se afla in trafic.

Ne dorim ca dumneavoastra sa va insusiti abilitatile de a sofa in pasi mici dar siguri si cu o consistenta solida.

Viziune Scoala Auto Satu Mare

Ne dorim sa facilitam accesul dumneavoastra spre invatarea legislatiei rutiere si practicarea condusului, asadar avem tarife accesibile si posibilitatea platii in rate. 

Oferta noastra include pe langa aceste cursuri de calitate si sali de cursuri dotate la standarde profesionale pentru a putea sa va oferim un mediu propice comod si placut.

Valori Scoli auto Satu Mare

Valorile noastre sunt calitatea, dinamismul si inovarea pentru ca avem bune solutii dar si interfata necesara pentru a va crea toate conditiile necesare sa puteti aprofunda cat mai bine informatiile pe care vi le oferim prin intermediul cursurilor noastre. 

ACTE NECESARE INSCRIERE SCOALA DE SOFERI SATU MARE

  • Buletin sau carte de identitate
  • Cazier judiciar cu mentiunea EXAMEN AUTO
  • Analize medicale (emise de clinica avizata in acest sens)
  • Aviz psihologic

Pentru eliberarea dosarului este obligatorie satisfacerea celor 24 ore de legislatie si a celor 15 sedinte practice de conducerea autovehiculului.

Localizare AUTOZEL
Galerie Scoala Auto Satu Mare