Scoala Auto Targu Jiu - SCOALA DE SOFERI TARGU JIU

Scoala auto Targu Jiu - va indrumam atent  pentru obtinerea permisului de conducere la catgoriile B, C, C+E.

Daca iti doresti cu adevarat sa devii un sofer disciplinat si responsabil, scoala de soferi din Targu Jiu reprezinta un sigur drum catre permisul tau de conducere. Instructorii nostri profesionisti iti stau la dispozitie pentru pregatirea teoretica si practica.

Scoala noastra de soferi va ofera cursuri pentru obtinerea urmatoarelor atestate profesionale.

- ATESTATE PROFESIONALE 

- CONDUCATOR AUTO MARFA

- CONDUCATOR AUTO PERSOANE

- CONDUCATOR AUTO  A.D.R

- CONDUCATOR AUTO AGABARITIC

- CONDUCATOR AUTO TAXI

- INSTRUCTORI

- MANAGER TRANSPORT MARFA

- MANAGER TRANSPORT PERSOANE

- MANAGER TAXI

- PROFESOR LEGISLATIE

- CONSILIER DE SIGURANTA

- CONDUCATOR AUTO INCHIRIERE 

Parcul auto alcatuit din masini noi si bine intretinute, pentru o experienta frumoasa in drumul catre obtinerea permisului de conducere.

Serviciile de calitate oferite de scoala noastra reprezinta reteta perfecta pentru a fi foarte bine pregatit si sa poti obtine permisul de conducere fara emotii.

Va oferim conditiile necesare obtineri permisului de conducere cu minimul de batai de cap, intr-o atmosfera relaxanta de studiu, intr-o sala de curs moderna si spatioasa, ideala pentru pregatirea legislativa atat de necesara tuturor cursantilor.

Instructorii nostrii sunt atestati si bine instruiti, reusind sa va invete intotdeauna ceea ce trebuie sa stiti despre condus, posedand in acelasi timp o buna cunoastere a psihicului uman. 

SCOALA DE SOFERI TARGU JIU reprezinta solutia optima pentru a urma cursurile pentru obtinerea permisului de conducere in Targu Jiu:

  • Tu iti faci programul impreuna cu instructorul ;
  • Te putem astepta si in alte locuri, ca tu sa nu pierzi mult timp ;
  • Contract cu cabinet medical si psihologic pentru efectuarea testelor necesare
  • Pregatirea dosarului pentru Politie ;
  • Autoturisme moderne ;
  • Instructori calmi si posibilitatea de a-i schimba daca nu-ti plac ;
  • Sala moderna pentru studiu legislativ
  • Masini noi cu aer conditionat, servodirectie, ABS si alte dotari care iti vor face din orele practice o placere sa conduci

Numai urmand cursurile scolii noastre de soferi veti putea beneficia de o educatie teoretica solida. Folosim moderne tehnici de invatare si echipament eletronic de ultima ora: mijloace multi-media, calculatoare si prezentari grafice de exceptie. Pentru a fi siguri ca veti obtine permisul de sofer cat mai repede veti beneficia de ore de conducere dupa un prgram flexibil si folosind autovehicule aflate intr-o stare impecabila.

 

Galerie Scoala Auto Targu Jiu
    Nici o galerie disponibila.