Scoala Auto Targu Mures - Scoala De Soferi Targu Mures

Scoala de soferi Targu Mures a fost infiintata in anul 1992, avand ca obiect de activitate instruirea viitorilor soferi din judetul Mures.

Pregatim cursantii pentru obtinerea categoriilor A1, A2, A, B.

Noi suntem prima scoala privata din judetul Mures, prima scoala dîn Romania care a conceput explicatii detaliate al Legislatiei Rutiere in limba romana si maghiara si singura scoala unde orele de teorie sunt predate separat in limba romana si maghiara.

La sediul firmei asiguram conditiile necesare pentru o buna pregatire teoretica a viitorilor conducatori auto, (legislatie si mecanica).

Program de lucru:

Luni: 09:00 -13:00
Marti: 13:00 - 16:00
Miercuri: 09:00- 13:00
Joi: 13:00 - 16:00
Vineri: 09:00 - 12:00
Sambata: Inchis

Scoala de soferi dispune de motociclete, autoturisme diversificate, in vederea pregatirii practice si totodata de personal specializat cu o experienta deosebita in domeniu.

Scoala de soferi Unicum Targu Mures isi mentine un nivel ridicat al serviciilor prin starea perfecta de intretinere a autoturismelor.

Scoala noastra auto din Targu Mures se face remarcata prin faptul ca este scoala de soferi cu o rata de promovabilitate ridicata. Dedicatia colectivului nostru, dotarile salilor de pregatire teoretica, experienta cumulata a instructorilor si dedicatia pentru pregatirea fiecarui elev in parte astfel incat sansele de promovare la sustinerea examenului sa fie cat mai mari se vad in statisticile acestei scoli de soferi.

Fie ca va ganditi pentru prima data sa urmati cursurile unei scoli de soferi, fie ca sunteti deja un sofer care doreste sa isi imbunatateasca calitatile, scoala noastra de soferi va garanteaza o instruire de nivel profesional care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Parcul auto al scolii noastre este unul extrem de variat iar echipamentele pedagogice sunt de ultima generatie.

Instructorii angajati ai scolii, selectati dupa anumite criterii, cu rezultate bune si foarte bune, sunt instructori care manifesta multa seriozitate cumulata cu experienta in pregatirea cursantilor.

Avantajele de care dispuneti daca alegeti scoala noastra auto :

 • Program flexibil pentru orele de conducere;
 • Flexibilitate in alegerea punctelor de intalnire;
 • Disponibilitate si in week-end pentru cei ce nu pot face orele in cursul saptamanii;
 • Posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final;
 • Consiliere telefonica in orice problema legata de activitatea ta la scoala de soferi;
 • Consiliere si pregatirea dosarului, in vederea sustinerii examenului final.

Aici va sunt prezentate toate actele necesare pentru a va inscrie:

 • Cazier judiciar
 • Copii xerox C.I sau B.I.
 • Permis de conducere (daca este cazul)
 • Fisa medicala
 • O fotografie

Galerie Scoala Auto Targu Mures