Scoala Auto Tulcea - SCOALA AUTO TULCEA - ZAMFIR GHEORGHE

SCOALA AUTO - TULCEA  - dorinta de a fi recunoscuti, apreciati si de a face performanta in randul elevilor au format baza pregatirii profesionale a scolii de soferi din Tulcea. Ca metoda de lucru, comunicam deosebita cu elevii, suntem rigurosi, atenti, organizati si mai ales disciplinati, toate acestea pentru a te ajuta sa dobandesti permisul de conducere. 

Cu o vasta experienta de lucru, instructorii nostri sunt caracterizati prin calmitate si rabdare.

Va punem la dispozitie un program flexibil si accesibil in vederea pregatirii teoretice si practice precum si sprijin in intocmirea dosarului in vederea examinarii.

Scoala auto - Tulcea sprijina elevul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Ne-am propus ca de fiecare data sa dezvoltam si sa evaluam atentia distributiva a elevului, judecata si viteza de reactie.

Scoala auto - Tulcea satisface nevoile viitorilor soferi oferind bune conditii pentru a putea deprinde tehnicile condusului si promovarea examenului auto, personalul nostru este atent si receptiv la orice intrebare specifica unui incepator, ori de cate ori este nevoie pentru a explica raspunsul acesteia.

Programul este flexibil, la dispozitia dumneavoastra de Luni pana Vineri intre orele 07:00 - 17:00.

Scoala de soferi Tulcea vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va invata sa conduceti si sa obtineti rapid permisul de conducere pentru categoriile: A, A1, A2, AM, B, BE, C, CE, D.

Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoriile: A, A1, A2, AM, B, BE, C, CE, D.
  • sa nu fi fost condamnat definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea 

Scoala auto din Tulcea dispune de sali dotate corespunzator pentru pregatirea teoretica a cursantilor, iar instructorii nostri sunt profesionisti cu experienta in domeniu in dedicarea pentru fiecare cursant in parte, astfel incat, sansele pentru promovarea examenelor sa fie cat mai mari.

Ne dorim sa stimulam cursantii pentru pregatirea teoretica si practica , avand in dotare aparatura de ultima generatie si autovehicule moderne. Prin prisma acestor elemente se urmareste cresterea nivelului de pregatire asigurand viitorilor conducatori auto o pregatire corespunzatoare pentru a putea face fata conditiilor din traficul de astazi. 

Galerie Scoala Auto Tulcea