Scoala Auto Tulcea - SCOALA DE SOFERI TULCEA - CRIZANTEMA

Bine ati venit la scoala noastra auto din Tulcea !

Daca v-ati decis sa incepeti pregatirea pentru examenul de permis de conducere categoria B, scoala de soferi Tulcea reprezinta o buna alegere.

Profesionalismul este pus in evidenta de rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto, cu un procentaj ce ne situeaza in topul scolilor de profil din judet. Profesionalismul si vasta experienta în domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

Acordam mare atentie instruirii dumneavoastra din toate punctele de vedere, indiferent de caracteristicile si trasaturile esentiale pe care le aveti.

Te sustinem activ in:

  • invatarea manverarii unui autoturism sau a unei motociclete, impreuna cu un instructor specializat si experimentat, materialele ditactice aferente si aplicatia agreata de catre Autoritatea Rutiera Romana (A.R.R.);
  • asimilarea legislatiei rutiere prin cursurile de legislatie din cadrul scolii;
  • asimilarea notiunilor elementare de mecanica auto pentru examenul teoretic. 

De ce noi?

  • Suntem prima scoala de soferi privata autorizata
  • Avem zeci de elevi promovati de la infiintare pana in prezent
  • Gama larga de autoturisme de scoala
  • Dispunem de o echipa profesionista de instructori auto

Orele de condus le vom stabili in functie de timpul tau liber, autoturismele pe care vei face scoala sunt noi si bine intretinute, instructorii iti vor crea un mediu proprice invatarii si punerii in practica a notiunilor de mecanica si legislatie.

 

Galerie Scoala Auto Tulcea