Scoala Auto Salonta - Scoala Auto Decebal

scoala soferiScoala Auto Decebal Salonta - societatea noastra a fost infiintata pentru a va ajuta sa obtineti permisul auto, numarandu-se printre scolile cu un procent ridicat din promovabilitate din judet.

Flota de masini este diversificata, iar pe scaunul din dreapta vor sta intotdeauna instructori care vor da dovada de intelegere si bunavointa fata de incepatorul de la volan.

Daca doriti sa obtineti permisul de conducere si va doriti ca de acum inainte sa conduceti si sa nu mai fiti condusi, alegeti Scoala De Soferi Salonta - Decebal.  Aici veti gasi instructori care sa va ajute in acest sens intr-un mod placut si eficient.

Permisul de conducere, va deschide perspective noi in viata, iar dumneavoastra va aflati la un pas de a-l obtine. Dumneavoastra decideti! Organizam cursuri pentru categoriile: AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E si D. Pana in prezent, am scolarizat PESTE 15.000 de cursanti , la toate categoriile, cu rezultate mai mult decat satisfacatoare.

Procentajul dat de D.R.P.C.I.V pe in ultimii ani ne "arunca" pe primul loc in judetul BIHOR.

scoala soferi Salonta

La noi veti gasi instructori titrati si profesori de legislatie rutiera cu experienta, atestati ARR (Autoritatea Rutiera Romana) si care se pot adapta diferitelor tipuri de temperamente si personalitati ale cursantilor, ce efectueaza sedinte de instruire pe masini care fac parte dintr-o gama diversificata de autovehicule usor de manevrat. Cursurile se fac atat in limba Romana, Maghiara, cat si in limba Engleza avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto.

Suntem constienti ca trebuie sa stimulam cursantii pentru pregatirea teoretica si practica si facem acest lucru avand in dotare aparatura de ultima generatie. Astfel urmarim cresterea nivelului de pregatire asigurand viitorilor conducatori auto o pregatire corespunzatoare pentru a putea face fata conditiilor din traficul de astazi. 

Verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Instructorii nostrii sunt atestati si bine instruiti, reusind sa va invete intotdeauna ceea ce trebuie sa stiti despre condus, posedand in acelasi timp o buna cunoastere a psihicului uman.

La scoala noastra veti beneficia de urmatoarele:

  • O moderna sala de curs, echipata cu toate dotarile necesare
  • Calculatoare pe care va puteti testa cunoasterea regulilor de circulatie
  • Program flexibil pentru orele de conducere, in funtie de nevoile fiecarui client
  • Posibilitatea de a merge pe traseul unde se sustine examenul practic final
  • Consiliere si pregatirea dosarului la scoala de soferi, pentru sustinerea examenului final

La scoala noastra veti invata sa conduceti intr-o atmosfera relaxanta si sa va comportati ca un profesionist atunci cand sunteti la volan.

 

Localizare Scoala Auto Decebal
Galerie Scoala Auto Salonta